No Gravatar

Actualització:
-A l’entrevista a l’Àgora de TV3 que li van fer a la consellera Rigau Xavier Bosch va interpelar-la directament sobre la mesura proposada per la plataforma SOS Garraf.

Inspecció ha obligat en una de les escoles als 16 nens que van assistir a passar les proves, tot i que estaven expressament NO autoritzats a passar-les.La mesura de protesta ha estat tot un èxit.A Gràcia, els pares i mares dels alumnes de sisè de primària de l’escola El Turó del Cargol van aprovar per majoria absoluta que els seus fills no les realitzin.Tot plegat s’ha mencionat al Telenotícies de TV3. Els hem tocat el crostó.Se’ns han d’acudir més i millors idees com aquestes #podemsermes #sipodem #vaga9m

 

 

Així ens expliquen com ha anat la cosa al Garraf

 

Potser anem tard però des de Sóc.Mestre us animem que us sumeu a aquesta mobilització (a més , per suposat de la vaga unitària sobre educació del 9 de Maig).Consisteix de que en major o en menor mesura no es puguin realitzar les proves de Competències Bàsiques de sisè, ja sigui per la invalidació de les proves (saltant-se qualsevol dels passos oficials a seguir del protocol) o bé perquè no consentiu expressament (amb una nota que així ho DESAUTORITZI) o bé perquè no porteu els vostres fills durant aquelles hores a l’escola.
I tot aquest enrenou per què? Us fem arribar un text que ho deixa una mica més clar, i que podria servir per fer-lo arribar a les famílies:

“Estimades famílies:

Un cop més ens dirigim a vosaltres per demanar la vostra col·laboració.
Com us haurà arribat a través dels mitjans de comunicació arriben les dates en que el vostre fill/a ha de passar unes proves , externes, que a la Generalitat de Catalunya els hi serveix com a dades estadístiques per poder després realitzar unes estadístiques sobre el nivell del centre respecte a la resta de Catalunya.
Els centres escolars públics que patim les retallades educatives considerem que és molt difícil millorar/mantenir el nivell educatiu d’un centre si s’escapcen recursos imprescindibles i bàsics com són la substitucions d’absències/baixes, des del primer dia, l’ampliació de ràtios, etc.  (en definitiva totes les retallades que han patit els vostres fills/es i que aquesta escola ha provat d’evitar, minimitzar en la mesura del possible) per la qual cosa els resultats de les proves probablement no siguin els esperats, esbiaixats i no extrapolables i aplicables a la pràctica educativa.D’altra banda també són informes que adquereixen una rellevància superflua durant uns dies però que després no es tenen en compte durant la resta de curs, ni tampoc serveixen per avaluar els vostres fills/es.
Per això hem cregut oportú que una forma activa de que podeu protestar per aquestes retallades educatives que està patint tota la comunitat educativa (els primers el nostre alumnat-els vostres fills/es) sigui el fet que el vostre fill/a no realitzi aquestes proves, no donant el vostre consentiment, o qualsevol altre mesura que cregueu convenient per a aquesta finalitat.
És molt important deixar clar que L’AVALUACIÓ DEL VOSTRE FILL/A EN CAP MOMENT ES VEURÀ AFECTADA PER AQUESTA ACCIÓ.Així que dit això…Ens ajudeu?
Gràcies.
Us adjuntem una butlleta per tal de facilitar-vos la feina en no donar el consentiment per tal que el vostre fill/a no realitzi aquestes proves.”

Ja hi ha centres que ho faran 🙂

No cal dir que també us animem a que participeu en la vaga que es farà el dia 9 i que acudiu en massa a les manifestacions que es facin al vostre territori.

PD:Per cert, avui dilluns al programa Agora de TV3 vindrà la consellera Rigau, què tal si li fem saber la nostra opinió de forma massiva a travès de les xarxes?

 

To the official site of Related Posts via Taxonomies.