No Gravatar

Vols ajudar-nos? Continua llegint!! 😉

Tens una web? Explica’ns-ho!

És molt senzill.Anava a titular aquest article.Tens un web educativa? (Què passa, els mestres només som educació? no som persones que ens agraden altres coses?) , també el podria haver titulat ets mestre? (què passa, i si ets profe de secundària no serveix?, i si no tens a veure amb el món de l’educació?) , així que finalment el que us deia: Tens una web que creguis tu que ha d’aparèixer en un bloc com aquest? Doncs endavant, fes-me arribar l’enllaç! No hi ha límit però feu-ho amb una miqueta de cap, de vosaltres me’n refio!! ;)

Tens un recurs que pot ajudar algú? Tens alguna idea brillant que algú podria fer a la seva classe? Tens una opinió que vols que la gent conegui?Tens material antic en paper? Aquest és el teu lloc

La gràcia de la xarxa és que avui en dia ja no hi ha prou amb el que un conegui o coneguin els seus amics i amigues , avui en dia li pots demanar qualsevol cosa a qualsevol desconegut/da i segur que és original, innovador o simplement no ho coneixies i et pot fer servei.Aquí ho aprofitarem tot, d’això n’estic segur, si no ho faig jo ho farà un/a altre, així que endavant , qualsevol cosa que tinguis entre mans i pugui ser interessant envia-ho a travès de correu-e, a cityfriman arrova gmail.com .També animo a tota aquella gent (qui diu gent també diu Administració) que té un tou de paper a casa, molt material magnífic, que per sort o desgràcia ha criat una mica de pols i el paper comença a ser d’un color groc i comença a tenir anyada, com el millor vi, que l’escanegi, que l’enviï a aquest bloc o el “postegi” (enviï) on sigui, que el faci públic i digital, que així tots els que acabem de començar en treurem molt de profit de l’experiència, de la forma de fer més tradicional, i també per què no, dels errors que altres ja van solventar fa anys.Com deia una profe meva de la uni: Descobrim el Passat, per Entendre el Present i Construir el Futur (si la frase no era així , s’hi assemblava, el sentit era el mateix 😛 )

To the official site of Related Posts via Taxonomies.