No Gravatar

Amb les adjudicacions fallides d’estiu per un servidor em va venir al cap una idea “revolucionària”: què fan els mestres quan deixen de “ser mestres” (quan descansen, hobbies, aficions, projectes paral·lels) .Només cal fer una mirada a Pinterest per veure que un/a mestre té moltes aficions i bones idees -i per què no dir-ho, cosetes que ajuden a complimentar el nostre malsou retallat – he vist des de figuretes de feltre precioses o a productores audiovisuals (és evident que quan tenim massa temps lliure ens “mestregem” a sobre). Com que això no deixa de ser també important us proposem que us doneu a conèixer a tothom, també a través nostre.Feu un article i ens el feu arribar, només us demanem una petita petició, que en el projecte , del tema que sigui, que ens presenteu hi hagi un mestre o una mestra, no cal que estigui en exercici

I aquí , davant (o darrera), us ve el primer

#socmestretambé 3elements

3elementsEn Jordi Castro, Sammy Gad i Sara Márquez ens porten 3elements.Es presenten així:

“Som un grup d’emprenedors, amb una visió comú i global del món de l’art, vist com un tot amb diferents sectors que l’integren: creatiu, artísic i audiovisual. El nostre repte és anar avançant poc a poc, donar a coneixer el nostre treball, fer gaudir a la gent amb les nostres creacions i ajudar a promocionar i difondre tota mena de cultura. 

De moment estem presents a Facebook, Twitter, Youtube, Flickr on anem penjant els nostres treballs.

Hem començat amb la difusió de esdeveniments culturals relacionats amb el món del còmic, videojocs i cinema, però no renunciem a cap element cultural que requereixi difusió o promoció.

3elements2

 Aquí queda la nostra web 3lements on ens poden contactar i trobar mostres del nostre treball.

 Tenim molts projectes entre mans, així que us esperem.”

I tu, ets mestre? Tens un projecte que vulguis difondre als altres però que no tingui gaire a veure amb l’educació.Escriu-nos un petit article on presentar el teu projecte.Dona’t a conèixer: ets mestre!!

To the official site of Related Posts via Taxonomies.