No Gravatar

Escric això a menys de 24 hores de la primera vaga de cinc dies convocada en 35 anys, com avui deia una companya meva de claustre. Podria dedicar-vos autèntiques parrafades sobre els motius per fer i no fer vaga. Fins i tot podria dir que després de tantes vegades reclamar unitat per part dels sindicats… la situació és tan greu que no només es convoquen 5 dies, sinó que a més hi convoquen tots els sindicats.

També podria informar-vos d’on s’anirà cada dia, des de Via Augusta, al Saló de l’Ensenyament, passant pel Palau de la Generalitat, així com les altres mobilitzacions que es faran a d’altres ciutats més enllà de Barcelona. I d’igual manera també podria parlar-vos de tots els col·lectius cridats a la vaga, que van de la pública a la concertada i alguns dia també PAS, Menjador, etc.

Ni dir tampoc quines són totes les reflexions que la societat en fa contra: dies de vacances, millor sou?, falta d’avaluació? Menys horari? Més sou? Tanmateix el conseller és especialista en màrqueting i com deia un company meu avui “ens està esperant, ho fa a propòsit, estem caient al seu parany”.

Però no se m’oblida que aquest conseller era el subordinat d’un altre, tot un animal polític , res similar a aquest. I aquest senyor és polític. I els polítics tenen avui en dia una Espasa de Damocles a sobre que s’ha carregat des de presidents del govern a regidors de qualsevol ajuntament: les eleccions, els partits polítics i el seu electorat. I és una cosa que he escoltat poc, però que crec que no hem de deixar de banda: Esquerra, escolta: #NoVotaremCambray (ni ningú que es comporti com a tal.)

To the official site of Related Posts via Taxonomies.