No Gravatar

No és una broma.Avui he rebut una trucada del Departament d’Ensenyament conforme al ser substitut se’m cessarà el dia 21 de Desembre (darrer dia amb nens) per tornar-me a donar un nou nomenament el dia 8 de Gener, quan tornin a haver-hi nens.És a dir no estaré contractat durant els dies …que coincideixen amb les vacances, per instruccions internes del Departament d’Ensenyament, m’ha dit la gent de Personal…És a dir “no curro, no em contracten” (més enllà de que no et paguin les vacances a més et deixen “sense feina” durant aquests dies (a ningú l’importa cotitzar o no a la Seguretat Social?) .I els diputats del Parlament de Catalunya…curren? Ah, que també fan vacances? I per què ells estan contractats i jo no?
És per això que vull proposar a tots els grups parlamentaris de la cambra catalana (no seré jo qui no s’apreti el cinturó) que aquest any no només es quedin sense la paga extra de Nadal (que aquest esforç ja ens el coneixem) sinó que en facin un altre de ben singular: que no cobrin les vacances.

Sé que jo sol no els puc obligar ni tan sols a escoltar-me…Però com que no sóc jo l’únic que es queda sense vacances, oi substituts?
Què us sembla si comencem a enviar peticions d’aquest estil a totes les institucions? Què us sembla si també informem a tots els mitjans de comunicació? Què us sembla si a més també li recordem al Departament d’Ensenyament que per aquest camí tindrà problemes?

Aquí teniu el nomenament de marres, captura del meu mòbil amb la trucada del departament (perquè hi ha gent que dubta de segons què) i la confirmació via mail de que el meu nomenament s’acaba.Com a més informació us diré que tot i que no tinc enregistrada la conversa telefònica en ella se m’ha explicat que em trucaven per a que no m’espantés en rebre el cessament del meu nomenament, que “pensaven pagar-nos però que han rebut instruccions per a no fer-ho”, i en quan m’he començat a queixar m’ha dit que ho podia fer mitjançant la instància normal, i que estigués tranquil, que no era l’únic.Que l’únic que havia de fer el dia 8 en tornar era portar impresa la nova credencial fins al final “real” del meu nomenament.També publico les meves trucades…per si algú dubtava que m’hagués trucat el Departament

trucades

nomenament_sense_vacances

La meva idea és difondre això, treure’ls els colors públicament i fer que no cobrin tampoc durant el mateix període de vacances que nosaltres.Penseu que després de les vacances vindran …els dies no lectius (caps de setmana). De debó no els veieu capaços? Jo tampoc els veia capaços de no contractar-nos des del primer dia o de deixar cursos sencers sense tutors durant dues setmanes…

To the official site of Related Posts via Taxonomies.