No Gravatar

Tal i com potser us esteu adonant, per primera vegada en molt de temps, alguna cosa que fa el professorat ,sense tenir en compte el Departament d’Educació ni els sindicats, FUNCIONA.TV3 informa de que s’anulen més del 50% de colònies ja contractades, així com diverses sortides i excursions, cosa que afectarà al sector del lleure a Catalunya.Interessants són les declaracions de diverses associacions en les que es demana “negociar” amb el Departament d’Educació i els i les docents.

Article El Punt – Avui
Article 324.cat (si trobeu el vídeo feu-nos-el arribar)

Mentrestant algunes AMPES i Associacions de pares posen el crit al cel i en donen les culpes als mestres.I recordem que és una mesura a la que els sindicats no donen gaire suport (ho fan amb la boca petita i per darrera a les reunions comarcals mostren el seu gran desacord)

Torno a repetir.Què vol dir això? Què FUNCIONA. I què vol dir que FUNCIONA ? Que ho hem de continuar fent, hem d’endurir la nostra posició (perquè ara sabem i estem notant que tenim força) i , ara ve el més important.L’hem de fer servir.Algú recorda per què ho fem? Algú recorda les males passades i iniciatives com a poc, desafortunades que el Departament d’Educació ha emprés en els darrers 3/4 anys ?
És hora de fer servir la nostra força (no la dels sindicats: la dels mestres).No sé qui haurà de negociar amb el departament (estaran a l’alçada els sindicats , tot i que no donin suport a la mobilització de no sortides no colònies, per a ser els nostres pertamveus, o haurem d’inventar-nos el Col·legi de Mestres de Catalunya per tal que algú, professional i vàlid pugui negociar les nostres condicions laborals i de feina? -hi ha mesures que no afecten al nostre benestar econòmic, sinó al nostre benestar pedagògic- ) però el que està clar, és que ara que ens hem mogut i la gent ens ho ha reconegut haurem de fer propers passos: fer servir aquest força contra el Departament actual i el proper que sorgeixi de les eleccions.

Des de Sóc.mestre us animem a que us sumeu a No sortides No colònies i a que feu vaga (molts pares a les reunions d’inici de curs tiren en cara als mestres que no es van mobilitzar per la darrera vaga de funcionaris) i a que es plantegin altre tipus de mobilitzacions i qüestions: Patim uns serveis mínims abusius ? (opinió a títol personal: les escoles haurien de tancar del tot) Les escoles han de cedir les seves instal·lacions a Associacions de Pares i Mares que han redactat cartes com aquestes o que no ens recolzen com la FAPAC? – sabem que en alguns cassos el professorat ha estat ignorat fins i tot en la comunicació d’aquestes informacions –

I ja que hi som, recordant aquell formulari de llista d’interins que vam fer us animem a que us apunteu a aquest, per demostrar com us mobilitzeu, i perquè, així per molt creuament de xifres que hi hagi sempre tindrem aquest formulari per dir, jo no estava d’acord, jo em vaig moure.D’altra banda els pares veuran que no ho fem ni per afectar als seus fills/es ni tampoc per la nostra gran comoditat (conec molta gent que el motiu de la rebaixa del sou seria el darrer motiu pel qual es mobilitzaria)

Participa en el formulari d’informació: Jo em mobilitzo 
Aquí teniu les dades de qui ha participat

Nota: qualsevol comentari ofensiu serà esborrat automàticament.

D’altra banda, per tal de focalitzar i centralitzar les informacions a través especialment de les diverses xarxes socials us recomanem que feu servir les paraules clau #actuemmestres .Gràcies.

Posem també a la vostra disposició un grup de Facebook on podeu explicar i afegir els actes i mobilitzacions que anireu realitzant al llarg del curs.Per si voleu també posem a la vostra disposició un MAPA on afegir-les.Per mitjans que no quedi.


Mostra Mobilitzacions en un mapa més gran

Prepareu-vos, venen corbes, però per fi nosaltres tenim el volant.I conduirem cap a una educació millor, es posi qui es posi pel davant 😉

Extret/Extraído/Extracted de/from http://socmestre.blogspot.com

To the official site of Related Posts via Taxonomies.