No Gravatar

Iniciem una nova setmana de lluita.Això significa tancades , debats i tantes tantes activitats repetides una i altre vegada,esquitxades arreu del país.Com a mestre us animo a participar sobretot en les més properes que tingueu a casa vostra (hi ha la tendència a demanar anar a l’acte gran, però jo us animo sobreto a anar a l’acte petit, al de barri, que la gent percebeixi que al costat de casa seva hi ha aquesta problemàtica i que cal que hi doni suport.

I us en posaré un exemple.Es fa una projecció de cinema amb el documental “Las maestras de la República” i després un col·loqui amb la gent de FETE-UGT (ve la secretària general del sindicat Amparo Burgueño) a Vilanova i la Geltrú, promogut per SOS Garraf i FETE-UGT, apropeu-vos-hi.

Patufet_cinema2

Dimecres 26 de Març
19:30 Sala d’actes Escola Sant Jordi
(Vilanova i la Geltrú)
Entrada gratuïta

Pel que fa a la manifestació és evident que s’hi ha d’anar, se’ns ha de veure a tots, units (aquest cop no serà possible doncs hi ha un sindicat que no ha convocat però s’espera que els seus afiliats surtin igualment al carrer, doncs són mestres i pateixen la mateixa problemàtica, al cap i a la fi) , lluitant pels nostres drets (ja han aconseguit que molta part del col·lectiu no vegi com a mesura de pressió activa i útil una vaga, vigilem que procuren fer el mateix amb la resta de mobilitzacions).Tenim molt pel que lluitar, molt que perdre, però tot a guanyar.Tot està per fer, tot és possible.

Què es demana?

– No aplicació LOMCE. Declaració formal d’insubmissió per part de la pròpia conselleria d’ensenyament.
– No aplicació de la LEC i retirada del decret de provisió i plantilles.
– Cap tancament a la pública.
– Substitucions des del 1r dia al 100%. Contractacions exclusives de mitja jornada i sencera amb el salari corresponent.
– Per la defensa de la immersió lingüística i de la llengua catalana

Dissabte 29 Març 17:00
Pl Universitat (Barcelona)

PD: Aquesta gent del Garraf és molt “caxonda”.Després de l’Ai si et retallo, i de la Nadala de les retallades, arriba en Patufet i el seu Patim,Patam,Patum…No trepitgeu l’ensenyament que ressonarà als centres que ho desitgin a les entrades i sortides.

1_SOS_GARRAF _ NO TREPITGEU L’ENSENYAMENT.mp3

To the official site of Related Posts via Taxonomies.