No Gravatar

andaluza

Actualització: Un dia després la Generalitat de Catalunya i la Junta d’Andalucía s’han posat d’acord ja que ha estat un “malentés” ¬¬u De qualsevol manera, Carmen podrà estudiar Filologia hispànica a la Universitat de Córdova si aquest és el seu desig (que després de tot aquest “follón” ja no té tan clar).

Ho dic en castellà perquè aquest serà el titular que reflexaran totes les nostres xarxes socials: Aquesta noia ha de poder estudiar a la universitat.
El cas és el següent: Una noia estudiant a Catalunya, aprovada la darrera “selectivitat” amb un 11 ha d’anar a estudiar a la universitat a Andalusia (roda el món i torna al Born, que diuen). Problema: no li accepten la inscripció , tal i com podeu veure en aquesta captura del vídeo de la notícia del Telenotícies de TV3, per no coincidir les assignatures amb les que es donen allà, a Andalusia. Quina assignatura no coincideix? LITERATURA CATALANA.  Així que després d’omplir-se la boca alguns dient que els de fora no poden estudiar a Catalunya…resulta que algú que cursa els seus estudis a Catalunya…no pot estudiar a Andalusia (perquè tots els estudiants d’humanitats i de ciències socials tenen dins el seu currículum aquestes assignatures) ??? ¡¡PIIIIIIIIIIIP-PONED EL TACO QUE SE OS OCURRA AQUÍ!! Dit això: Aquesta noia ha de poder estudiar a la Universitat, andalusa. La solució no és haver de tornar a Barcelona per poder estudiar. Cadascú ha de tenir dret a dur el seu projecte de vida ON VULGUI. Crec que la Universidad de Córdoba (@Univcordoba Twitter) , (@UniversidadCordoba a Facebook) no és conscient que no pot parar a algú els peus pel fet d’haver estudiat aquí. Se li pot explicar, sempre de manera educada. I ja de pas també se’ls pot explicar a @EducaAnd (Consejería de Educación de la Junta de Andalucía).

To the official site of Related Posts via Taxonomies.