No Gravatar

Pirates de Guerra

Hi havia una vegada un poble mariner molt plàcid,però que a vegades sofrien les visites dels pirates.Tanmateix però , feia ja temps que no venien i ningú s’hi recordava d’ells, ningú excepte la iaia Teresina i la seva néta Clara.De totes formes tothom vivia feliç i de cara al mar.

Però un dia es va albirar una bandera negra amb una calavera blanca i el guaita va començar a cantar cada cop amb més força:

“Pirates venen
pirates van
pel carrer de Sant Joan”

Tothom es va guardar a les seves cases, però no va servir de res, els pirates van arribar i van començar a saquejar-ho tot, fins que la iaia Teresina li va recordar una història que li explicava de petita a la seva néta Clara.i llavors Clara va anar cap als pirates.I els pirates se’n burlaren.
Juasjuasjuas, mira qui envia aquest poble a defensar la gent, una nenaaaaaa, què ens faràs? ens pegaràs? ens donaràs un cop de puny? Marxa si no vols acabar clavada al pal major!

La nena no es va arraulir i va cridar: Pirates: en guerra!
De cop tots els pirates sense saber per què es van començar a barallar entre ells, tenien ganes de treure les espases i passar per la quilla als seus companys de robatori.
Quan ja va veure que els pirates començaven a dominar-se la nena va tornar a cridar: Pirates a Terra!
I tots els pirates van caure immediatament de panxa! Quin mal es van fer.Però encara tenien ganes de guerra i forces i es van tornar a aixecar.Clara no es va acobardir i va tornar a dir les paraules màgiques, tantes vegades que al final els pirates van preferir marxar i no tornar per aquelles contrades.

Jocs: els infants es posen dempeus i caminen per la classe, es pot jugar amb el fort i fluix segons es van apropant els pirates, també es pot caminar més a poc a poc o més ràpid.

I per a la part de pirates en guerra es posen per parelles , quan es crida pirates en guerra, els nens pugen les espases i fan veure que lluiten, quan es diu pirates a terra, els nanos es tiren a terra de bocaterrosa.Passada la primera vegada es poden aixecar més a poc a poc, i fent-se els adolorits, els hi fa mal la panxa, el cap, el colze, el genoll…

Extret/Extraído/Extracted de/from http://socmestre.blogspot.com

To the official site of Related Posts via Taxonomies.