No Gravatar

Ens ha arribat a les nostres oïdes una proposta molt interessant que hem cregut adequat difondre.Reconec que no és un recurs a l’ús i que aquest missatge va més dirigit a progenitors que a mestres (a no ser que sapigueu programar i volgueu formar part del projecte en sí).

Es diu Codelearn, és una acadèmia de programació i està a Manresa i Barcelona.Com ells mateixos es defineixen “Codelearn és un centre de formació orientant a nens i joves, que es focalitza en ajudar a que desenvolupin les habilitats necessàries pel seu futur.

comic_codelearn
Totes les tasques repetitives les faran programes i robots, per tant caldrà gent que analitzi els problemes i utilitzi la  creativitat per automatitzar-los. Avui en dia hi ha moltes professions que depenen de l’ordinador; un metge treballa davant d’un ordinador, un arquitecte treballa davant d’un ordinador, un dissenyador treballa davant d’un ordinador, etc. Si aquests fosin capaços de programar podrien treure’n molt més profit. Avui en dia programar no és una cosa exclusiva d’informàtics…En el futur tothom haurà de saber programar, per això a Codelearn volem ensenyar-ne als més joves.”

I aquí teniu un parell d’articles a premsa i un parell de vídeos de televisió del que fa aquesta gent.Si en voleu saber més o col·laborar amb el projecte visiteu http://www.codelearn.cat

(pàg 41.)

http://www.elmundo.es/economia/2014/09/09/540d93c3e2704e48198b457d.html

 

To the official site of Related Posts via Taxonomies.