No Gravatar

Ens ha arribat a la bústia de Sóc.Mestre una proposta prou interessant que us volem fer arribar.

bambolino_logo“Bambolinó és una associació cultural dedicada a introduir les emocions i l’art a l’educació. el nostre espai tracta d’acompanyar als nens i les nenes en el descobriment de les seves capacitats creatives a través del joc teatral. Aquest projecte neix per donar resposta a una necessitat detectada als centres educatius, d’una forma reflexiva, respectuosa i creativa entenent les arts escèniques com un fantàstic vehicle d’aprenentatge.”

“Per dur a terme els tallers als centres educatius, ens adaptem a les necessitats i demandes. _per aquest motiu, realitzem una reunió prèvia per tal de conèixer i posar en comú què és allò que bambolinó pot aportar a cadascun dels centres. d’aquesta manera, fem activitats a la mida , personalitzades i pensades especialment per a cada cas. a bambolinó oferim experts en pedagogia artística, que com a educadors emocionals acompanyem als_ infants a reflexionar i a estimular la creació de la pròpia creativat. utilitzem el joc com a metodologia pedagogica, ja que és a través d’aquest que es desenvolupa la espontaneïtat i la improvisació per tal de fer-los trobar un pensament, nou i divergent.”

“Treballem a partir dels objectius curriculars que estableix la generalitat de catalunya. fem èmfasi en _”detectar les febleses i convertir-les en oportunitats”.”

“Els tallers i les sessions estan pensades per realitzar-les a les escoles, espais familiars,_ biblioteques, centres cívics, ludoteques i altres centres educatius.”

“Tractem l’educació des d’un altre punt de vista, pretenem fer de l’infant el vertader protagonista del seu aprenantatge. acompanyem als nens i nenes a descobrir les seves capacitats tot fent un especial èmfasi en les possibilitats del propi cos i la ment creativa. a través del joc educatiu desenvolupant la inteligència emocional.”

Els podeu visitar a www.bambolino.org ,consultar el seu contingut aquí i aquí i a la presentació del seu projecte que tindrà lloc el proper dia 5 d’Abril a la XXXVI Assemblea General de la FaPaC.

To the official site of Related Posts via Taxonomies.