No Gravatar

“Podem tolerar” les retallades,”podem tolerar” els canvis d’horaris, “podem tolerar” els canvis de lleis educatives sense tenir-nos en compte, “podem tolerar” els canvis de funcions, “podem tolerar” la falta d’inversió, que es fiquin amb nosaltres sense tenir ni idea de quina feina fem, que ens gravin amb càmera oculta, que es treguin documents PRIVATS a la llum pública per intentar justificar nosequé de la desaparició d’un idioma que domina les nostres vides (repto a que trobin UN SOL alumne que no sàpiga perfectament castellà sabent català en finalitzar la seva escolaritat obligatòria) …però no podem tolerar que ens diguin QUI SOM i COM SOM.

#jonoacato perquè #socmestre , #SOMESCOLA

I s’ha acabat, assenyalem els culpables: Convivència Cívica Catalana, Partit Popular i Ciutadans – Partit de la Ciutadania. Ja sabeu el que voteu? #noelsvotis I a les associacions que no són partits polítics: aïllament social.No hi ha millor despreci que no fer apreci.

Us proposem una mera enquesta simbòlica i ànonima: Ets mestre:

Aquí teniu els resultats

I ja que hi som donem-li la volta a la truita, a Catalunya està passant això…és un bon moment per a que Illes Balears i Comunitat Valenciana RECLAMIN el dret a una educació en el SEU idioma DIGNA, en la que els seus professionals no hagin de marxar a altres comunitats, perquè tenen gent corrupta dins els seus sistemes polítics mentre no hi ha diners per escoles d’un determinat idioma,i en la que als professionals de l’educació se’ns menysprea sistemàticament.

Sí, Vosaltres també Sou.#SOMESCOLA

Extret/Extraído/Extracted de/from http://socmestre.blogspot.com

To the official site of Related Posts via Taxonomies.