No Gravatar

Mentre molts mestres que hem treballat tot el curs ens han enviat a l’atur , deixant-nos de contractar les vacances i tenim temps per llegir la premsa, per exemple, la consellera Rigau ha tingut la pensada de fitxar pel Departament d’Ensenyament a Pol Xart, de 24 anys i president de les joventuts nacionalistes a Girona, que a la seva vegada substitueix a Marta Pascal, presidenta de les joventuts nacionalistes i que ara ja és diputada al Parlament.

És divertit saber que un senyor  acabat de llicenciar en ciències polítiques i només conseller comercial d’una empresa d’assegurances durant 2 mesos serà l’encarregat d’establir criteris d’avaluació dels sistemes educatius , potenciarà las relacions institucionals amb les administracions educatives europees o elaborarà informes per renovar el sistema educatiu.
Efectivament el sistema s’ha de reformar per evitar que persones que no tenen formació específica sobre educació, tals com magisteri ,pedagogia,psicopedagogia,etc. siguin els encarregats de dissenyar els criteris d’avaluació del sistema educatiu o fer informes sobre la renovació d’un sistema que permet que gent com Xart pugui ser contractada per aquests menesters.

De regal el Departament reconeix que dins la Generalitat hi ha 40000 càrrecs d’assignació directa.Mentrestant milers de mestres substituts són despatxats i es queden sense vacances.A quantes persones que han treballat “de facto” tot el curs podríem pagar-li les vacances amb els diners que cobrarà Pol Xart? Doncs em sap greu pel senyor Pol Xart.Si jo no cobro ell tampoc.Animo a que es faci una campanya per a que aquest senyor no treballi pel Departament d’Ensenyament i els diners es reinverteixin en mestres.
Senyors del Departament d’Ensenyament:Vostès tenen un problema…i cada cop estic més segur que no hi és entre els milers de mestres que han despatxat aquest estiu.

Ah, això no m’ho he inventat jo, ho ha publicat el País,Público, el 324 ,etc.

PD: la campanya està feta…Signa la petició que hem fet a Change.org
https://www.change.org/es/peticiones/departament-d-ensenyament-de-la-generalitat-de-catalunya-que-el-dinero-para-contratar-un-asesor-sirva-para-pagar-maestros
Que els diners del Departament serveixin per contractar mestres, no assessors sense experiència educativa.

To the official site of Related Posts via Taxonomies.