No Gravatar

Alfonso Dastis ,ministre d’exteriors espanyol ha dit una cosa que , jo en la meva pràctica diària, des de fa 12 anys no he viscut mai: les dificultats per a que un nen pugui aprendre castellà (no em refereixo al fet d’aprendre EN castellà, a Catalunya existeix el sistema de normalització lingüística el qual ha donat molt bons resultats en aquests 25 anys llargs) envers altres idiomes com el francès o l’anglès (cara del periodista flipant inclosa).

No diré que aquest senyor menteix doncs em podria caure una bona multa , #tujamentens  , però sí que li ho podem explicar al periodista que ho va sentir, i per descomptat estaria bé informar al ministre del seu error, convidant-lo a visitar les nostres escoles, de les quals darrerament corren llegendes urbanes. Estaria bé també informar al seu partit polític al qual pertany…i per suposat estaria bé informar al pobre periodista que va escoltar aquesta salvatjada, perquè afirmar això en les hores difícils que viu Catalunya no em sembla senyor. Com?

Que ho faci jo sol no té punt. Però oi que la majoria teniu Facebook?, oi que molts teniu Twitter? oi que a molts i moltes ens escolten quan parlem les nostres famílies o els nostres amics més enllà del Cinca? Doncs au!  Aquí teniu una llista de gent amb la que podeu informar, corregir, avisar de que el que estan dient no és cert, així com poder convidar-los a que visitin el vostre centre per tal de descobrir que no és així (tindrien el que s’ha de tenir per venir al vostre centre i davant vostre afirmar que adoctrineu o menyspreeu els idiomes? Com quedaria un ministre o un ministeri o un mitjà de comunicació rebutjant la invitació a visitar una escola? )De totes formes digueu el que digueu recordeu no fer-ho a les dolentes, sino a les bones, respondre a un insult amb bloqueig és fàcil, respondre a una frase raonada i sincera ja és més difícil … i no queda bé davant de la premsa estrangera.

Comptes del Ministre Alfonso Dastis

Comptes del Ministeri d’Exteriors

Comptes del Partit Popular de Catalunya

Comptes del Partit Popular Espanyol

Comptes de CNews (francès)

Comptes del periodista entrevistador del programa La Matinale Jean-Pierre Elkabbach

Passi el que passi venen dies molt complicats per a l’escola catalana , no ens podem permetre perdre-la ni pervertir-la, i per defensar-la caldrà alguna cosa més que baixar al carrer. Comencem per explicar-ho. No som moneda de canvi. Som professionals. No adoctrinem. Que no ens adoctrinin.

Dejad en paz a la escuela catalana , deixeu en pau a l’escola catalana.

Altres campanyes

Comunitat educativa catalana insta a denunciar Xavier García Albiol per calúmnies.

Repudio a la denuncia de adoctrinamiento escolar de Partido Popular y Ciudadadanos.

To the official site of Related Posts via Taxonomies.