No Gravatar

Molt bé, ja hem votat (al marge del resultat, la forma de la consulta etc.) Una de les coses que van decidir els organitzadors de tot plegat ha estat la tria del color groc com a color “corporatiu” de tot el moviment, ja ho vam veure al 2013 quan durant la Via Catalana molta gent va fer servir la samarreta de SOS Educació.
A causa del “procés participatiu” la gran majoria del país s’ha tenyit de groc fent servir els més variats materials i suports (una simple palmera amb una mica de plàstic groc ja servia a la meva ciutat).
Ja ha passat el 9N, i suposo que moltes de les ciutats es “rentaran” la cara i faran desaparèixer cartells i plàstics de color groc.
Jo demanaria el contrari: recordaria de “qui” era el color groc i què representava abans que un president que ha portat un govern que ha aprovat una llei que va contra l’educació pública, catalana i de qualitat, suportat per un partit polític que porta al seu nom Esquerra l’adoptés de forma aplastant, fent que s’oblidés què volia dir per a un sector tan vital en qualsevol país i tan maltractat al nostre.
De fet , jo ja porto un parell d’anys anant #degroc un dia per setmana.Així que, a tots aquells i aquelles que heu adoptat el color groc us animo a que reivindiqueu una educació pública, catalana i de qualitat i a que ho feu amb el vostre color: #degroc .

O és que no esteu disposats a fer la part que us toca segons aquest cartell?

9n_mestre

To the official site of Related Posts via Taxonomies.