No Gravatar

El diari ABC, propietat de Vocento (com Antena 3 és d’ AtresMedia , acostumem-nos a dir-los pel nom de l’empresa que cotitza a borsa, que així es relacionarà el nom real i no la marca) publica una foto en la que es veu una escola plena de simbologia independentista amb uns nens fent una activitat. El peu de foto titula “Un acto independentista en un colegio catalán”.
Preguntes que podrien haver-se fet els periodistes:

1-De quan és la foto?
2-Quin tipus de centre educatiu és? És realment una escola? És pública?
3-Aquesta activitat i aquest moment del centre és en horari lectiu? Primera perquè ho dubto molt, segona , perquè per la mateixa regla de 3 una escola que es converteix en col·legi electoral mostra simbologia política , cada cop que s’hi posen paperetes de partits polítics per votar-los en eleccions.

El títol de l’article comença parlant d’ “un instituto”…però les primeres paraules de l’article mencionen “Algunos profesores del instituto público”…ui, que ja no és tot l’institut. Comencem bé. L’article continua explicant una parada a l’inici de les classes d’alguns professors feta en motiu de l’inici del judici del procès . Ho fa parlant amb una mare (un institut de 700 alumnes i hi parlen amb 2 mares – més endavant en parla d’una segona) amb expressions com ” que dice estar convencida” o ” en una clara alusión” (això dóna molta fiabilitat a qualsevol fet). El que trobo molt coherent amb la línia editorial del diari és no trobar per cap banda la versió oficial sobre els fets ja sigui preguntant als protagonistes (professors, direcció del centre) o al mateix departament d’Educació (en trobareu una, però és sobre el llaç groc en la firma d’un correu electrònic d’un professor ,no sobre els primers fets descrits).

També ens parla d’Asamblea por una Escuela Bilingüe (AEB) (sí, és aquella entitat que us ha exigit el projecte lingüístic del vostre centre inclós abans que el Departament) els quals es queixen de que un professor llueixi un llaç groc en la firma del seu correu “xtec” (jo sóc professional, jo sí sé com es diu el correu 😉 ignorant de que si no se’ns avisa no es pot espiar el nostre correu “professional”. Gràcies per espiar-nos de forma il·legal AEB-SCC.

Finalment reblen el clau al·ludint a la paralització de les proves de Secundària pel fet de que no coincideixin amb la vaga del Sindicat d’Estudiants expressant que és una decisió de la Generalitat.Se’ls oblida que tot i que no estigui prohibit fer-ne…les sentències acostumen a donar la raó a l’alumnat i per tant no es poden fer exàmens.

Sabeu què? Que jo també republicaré una foto que no té res a veure amb aquest article de fiabilitat discutible i tendenciosa.

La foto és de Jaume Carbonell pel Diari de l’Educació. Recordeu: L’escola catalana no té por, #lescolanoestoca

To the official site of Related Posts via Taxonomies.