No Gravatar

No serà ni la primera ni la darrera, arriba un punt en que no m’importa qui la secundi o ho deixi de fer, qui vulgui un dia o 80.
Faig vaga perquè n’estic fins al monyo (sí, no noto canvis però cada cop ho estic més) de que es fiquin amb la meva feina, de que facin que la faci pitjor tot i jo posar-hi més ganes, de que essent un servidor públic em senti com un estafador , intentant fent més amb menys sense que no es noti (ja ni em poso malalt perquè només de pensar com deixo el meu lloc de treball,com serà cobert – diuen que no afecten les retallades…-  em poso més malalt encara) i venent un sistema educatiu que canvia cada cop que canvia la direcció del vent d’on bufa.

Volen 30 alumnes per aula? Els tindran .Volen més hores? Les tindran. Volen menys mestres? els tindran. Volen desballestar aquella escola pública , catalana i de qualitat que es demanava des dels temps de l’avi Paco? Ho estan aconseguint.Ieps! Però després que no em busquin, eh? (m’hauran fotut fora) : No em demaneu que voti en un sistema en el que hi crec cada cop menys,no em demaneu que gasti/inverteixi un sou que no tinc, no em demaneu que hi sigui en una pàtria on importen més els números que les persones, no em demaneu que participem en un futur del que ens van voler deixar exclosos pel simple fet de que alguns guanyessin una mica més, no em demaneu que ho doni tot per la meva feina, pels meus alumnes (no en tindré), per la meva gent, pels meus valors (us els haureu gastat tots, m’haureu pervertit).No em demaneu que sigui un professional compromès amb la seva feina, amb el seu país.No em demaneu que sigui mestre.

Per això i mentre pugui els recordaré que s’estan carregant el futur de 20 anys (el que triga més o menys l’escolaritat en produir quelcom de profit).Per això mentre pugui sortiré al carrer a protestar.

I demà ho faré a:

  • Barcelona – Plaça Universitat 12:30 14h ASSEMBLEA E. de França
  • Girona 12:30h Concentració c- Pompeu Fabra, 1   18:00h Manifestació, sortida p. Independència.
  • Lleida 18h davant del Departament d’Ensenyament.
  • Tarragona 12h SSTT – 18:30h de pl.Tarraco a l’Ajuntament
  • Tortosa 12:30-13:30 SSTT 18:30.19:30 p. del Mercat
  • Vilanova i la Geltrú – Plaça de la Vila 17:30

Si en sabeu més afegiu-les als comentaris.Gràcies .

Extret/Extraído/Extracted de/from http://socmestre.blogspot.com

To the official site of Related Posts via Taxonomies.