No Gravatar

Una de les reiterades queixes dels interins/es és la falta de substitucions i la falta de transparència del sistema telemàtic de nomenaments.Però ja que aquesta gent no sap fer la seva feina (gestionar la borsa de forma transparent i eficient) anem a passar-los per sobre.Com ho podríem fer?Aquí us donem una idea.

-Per començar necessitarem conèixer personal dins dels centres.Necessitem que algú comuniqui les baixes REALS que existeixen en un moment determinat en plantilla.
-Per altra banda necessitarem gent (interins/es, substituts/es que hi vulgui participar, que estiguin en actiu a la llista i que estigui esperant un nomenament.

CENTRES EDUCATIUS:

-Fent servir la , a l’Opció Número d’interí poseu el nom o codi de centre i a l’opció de “Quina ha estat la teva situació laboral el curs pasat?” marqueu la nova opció CENTRE EDUCATIU, ja sigui accedint per Ordinador o amb la darrera versió de les aplicacions per a Iphone/Android descarregable des de SócMestre.Cat (opció Llista Interins dins l’App)

INTERINS/ES SUBSTITUTS/ES:

-Mireu .Un cop mirada, i ja sigui per ordinador o amb el mòbil a l’opció “Altres informacions” publiqueu que voleu la plaça que ofereix el Centre Educatiu X amb número tal.

I la part més important: Feisbuquegeu o ReTuitejeu aquestes propostes, especialment als perfils socials de la Generalitat de Catalunya (@gencat , @ensenyamentcat) i amb etiquetes tals com: #retalladesedu #nomenaments2punt0

Feu-ne la màxima difusió 😉

To the official site of Related Posts via Taxonomies.