No Gravatar

Actualització: Ja hi ha les primeres mobilitzacions.SOS Garraf ha convocat ja dues trobades #degroc:

Divendres 6

-Vilafranca del Penedès.Carrer del Balcó de les Clotes amb Crta. Sant Martí. 14:30
-Sitges.Avinguda de Camí dels Capellans.16:45 (en aquesta l’emissió serà en directe, així que si heu de triar una de les dues trieu aquesta.)

Si en feu de noves aviseu i les publicarem tan aviat les rebrem.Vestim #lavuelta #degroc.

Els horaris de televisió són:

06/09/2013

16:00-18:10 TDP (Directe)
16:00-17:45 Eurosport (Directe)
20:00-21:00 Eurosport 2
21:00-22:30 TDP
02:01-03:55 TDP

07/09/2013

07:00-08:00 Eurosport 2
09:30-11:30 TDP
14:00-15:00 Eurosport

Des de casa també podeu fer servir les xarxes socials per comunicar-vos amb els presentadors de TDP Carles de Andrés i Perico Delgado (us recomanem fer-ho en castellà per tenir més possibilitats de que llegeixin el vostre missatge per a tota l’audiència i que també els altres usuaris us llegeixin a vosaltres).Els missatges es poden adreçar a http://www.rtve.es/deportes/20130824/envia-tu-pregunta-nuestros-comentaristas-vuelta-espana-2013/743300.shtml#kmnts
TDP fa servir comentaris a Facebook a la web http://www.rtve.es/deportes/directo/teledeporte/ i a Twitter capta els hashtags #VueltaRTVE  #Teledeporte #VueltaTVE y #ConexionTDP. Nosaltres farem servir #degroc

Com sabreu els aficionats al ciclisme #lavuelta España 2013 passarà per Catalunya els dies Dijous 5 de Setembre,Divendres 6 i Dissabte 7 de Setembre.

Què vol dir que ens visiti una prova de la UCI World Tour, una de les tres grans voltes ciclistes MUNDIALS, emeses/difoses a tota Europa a través de gran part dels components d’EUROVISION (per a qui no ho sàpiga Eurovisió no és només un festival musical és una associació on estan tots els canals públics europeus ESTATALS, tals com TVE,France2,Das Erte,ORF…Per exemple a banda del mític festival, el Tour de France, o el concert d’any nou de Viena els podem veure a Espanya gràcies a la EBU-UER – Unió Europea de Radiodifusió) , Eurosport o als EUA a través de la també no menys coneguda ESPN?

Que tindrem una audiència d’abast MUNDIAL de vora 300 milions de telespectadors mirant-nos.

De què ens serveix als mestres saber això? Molt senzill: ANEM A VEURE-LA VESTITS DE GROC, amb les nostres pancartes, amb les nostres samarretes, amb les nostres bicicletes, amb les nostres disfresses reivindicatives, tisores gegants,etc. amb tot allò que hem anat fent al llarg dels darrers anys per fer-nos visibles a ciutats i escoles.

La boicotegem? NO, ni pensar-hi.Simplement es tracta d’anar-la a veure, i de sortir a la tele al costat dels ciclistes tal i com han fet altres moviments reivindicatius al llarg de la història (us adjuntem varis foto muntatges de com pot sortir la cosa) .Durant la carrera hi haurà molts Mossos d’Esquadra al llarg de tot el recorregut i Guardia Civil de Tráfico, que és la que porta la prova, així que no cal superar cap tanca ni entorpir els ciclistes, només fer-nos visibles el màxim possible per a que ens captin les càmeres de televisió al llarg de tot el recorregut.Hi haurà càmeres fixes, motos i helicòpters.Com us mostreu és de la vostra imaginació, però sense molestar els ciclistes.

Les etapes són Maella-Tarragona , Valls-Castelldefels i Bagà/Andorra-Coll de la Gallina. a Catalunya es passarà per les comarques de la Terra Alta, Ribera d’Ebre, Priorat, Baix Camp,Tarragonès dijous; Alt Camp,Alt Penedès, Baix Llobregat,Garraf divendres i Berguedà i Alt Urgell dissabte .

Ciclistes, Mestres i amants de l’esport i de l’educació en general: anem a veure #lavuelta #degroc !!

To the official site of Related Posts via Taxonomies.