No Gravatar

Penediu-vos , que el final està aprop! heretges!! Vale, això ja és de pel·lícula apocalíptica, però és que o m’ho prenc amb humor o veig el nostre futur molt negre.
L’altre dia al Telenotícies de TV3 es va anunciar a bombo i plateret vàries mesures molt interessants, tals com la possibilitat d’escolaritzar un prematur un curs més tard (això no era novetat) o l’obligació de les famílies de portar un informe mèdic (molt interessant).Però el més greu va ser una dada repuntada per una gràfica que va assenyalar el presentador: per primera vegada disminueixen els alumnes de primària enfront als de secundària.El que quedava justificat i solventat per la “creació” en edificis ja existents de 10 centres nous de secundària fa posar els pèls de punta a més d’un i de dos que ens dediquem a aquesta professió.Les gràfiques parlaven d’unes -2350 places de P3 i de 2610 places més de 1r d’ESO.

Si fem una divisió de 2350/25=94 línies menys.Els pitjors presagis es confirmen.En una ciutat de 67000 habitants com la meva van fora…8 línies de P3, i això comportarà el tancament de més d’un centre (i probablement no serà el concertat).
Si fem la divisió de 2610/30= 87.Això vol dir que el Departament contractarà 87 professors de secundària nous.I crec que no m’equivoco gaire si dic que alguns d’aquests seran “profes” de Vanguardia (que llegeixen el diari LaVanguardia a classe) provinents d’aquell sistema tan magnífic de CAP i sou fix que va donar uns resultats que van sepultar la LOGSE, per no mencionar que si un centre privat tenia el concert a infantil, podria dedicar-se ara a fer secundària ,que no crec que la Generalitat li retiri el concert, oi senyora Rigau?
Ara entenc per què s’atreviran a pagar-nos i contractar-nos el 100%: perquè serem molts menys.
És un bon moment per demanar la rebaixa de ràtios, no creieu?captura_places

To the official site of Related Posts via Taxonomies.