No Gravatar

A vegades ens queixem de que la nostra formació com a mestres no val un duro (bé, ara ja un euro) i a vegades tenim raó.Però a vegades no és així.Una activitat que vaig aprendre a fer a la primera fornada del curs d’interins per a infantils és aquesta que us relato ara, probablement la faci servir cada any.L’he sentit de boca de varis professionals i m’ha arribat per vàries vies.És molt resultona, fàcil de fer i val la pena.

Per a fer-la necessitarem:

-Una ampolla de 33 cl. o 50 cl. d’aigua ja feta servir, però en bon estat i amb el tap.
-Un bocinet de paper crespó (paper pinotxo) del color que volgueu
-Purpurina a joc amb el color del paper
-Celo o cola

Mode de preparació:

1-Omplim l’ampolla d’aigua quasi en la seva totalitat.
2-Tallem un tros de paper pinotxo relativament petit, que no superi la mida d’un dit índex adult (en llargada i en amplada)
3-Tirem purpurina dins de l’ampolla (a gust del consumidor/a)
4-Tapem i removem el contingut, amunt i avall com si fos una coctelera
5-Encolem el tap o posem celo al tap per a que els infants no puguin obrir l’ampolla

Et voilà 😉

El paper pinotxo tenyeix ràpidament l’aigua de l’ampolla, i la purpurina es mou acompanyant l’aigua, fent un efecte d’ampolla de lava, cassolà, molt aconseguit i que als infants els encanta.

Extret/Extraído/Extracted de/from http://socmestre.blogspot.com

To the official site of Related Posts via Taxonomies.