No Gravatar

Bé, Diana, del Rincón Educativo ens passa un premi anomenat Kreative Blogger el qual porta com a normes escriure 7 coses sobre un mateix i després passar-lo a 7 blogs més, va nem-hi!!

-1.Aquest blog va nèixer d’una història real, en el seu dia jo també vaig començar des de 0, va ser un començament dur i des de llavors recopilo més o menys el que vaig fent destinat a tot el públic, però , sobretot, a qui acaba de començar com jo en el seu dia i no sap què fer.Ja veieu , una inseguretat convertida en fortalesa.
-2.Sóc Mestre d’Infantil, però també Pedagog ,mai he perdut de vista la resta d’etapes educatives (recordeu a que a Sóc.Mestre es pot enviar i/o suggerir material de tot tipus ,sense límit d’edat), així que puc abarcar tot l’ensenyament no universitari 😛
-3.Visc al costat del mar, com diu la cançó , “És la força que em fa viure, riure i ser lliure”
-4.La Festa que més m’agrada és el Carnaval, i quant més català i tradicional, millor!
-5.M’agrada fer passejades sense un rumb concret, perdre’m que li dic jo, ja sigui amb el cotxe, o amb el de Sant Ferran (una estona peu i l’altre caminant) Algú s’hi ve amb mi? 😉
-6.Tot i que a vegades m’he trobat amb obstacles o gent que no m’ha fet molt el pes , de tot s’aprén, al final arribo a la conclusió de que no m’estalviaria ni les parts “menys agradables” de la meva història personal.
-7.Això deu ser lo primer personal que publico a internet sense que estigui amagat, Facebook a part, jajajajaja

El passo a:

 Música per a viure i conviure  
Pescant idees
– Educació Infantil 0-6
Poesiaula
poesiaulanadal  
Recursos web  
TITIRICOSES

Passeu a recollir-lo per recepció 😛 😉

Extret/Extraído/Extracted de/from http://socmestre.blogspot.com

To the official site of Related Posts via Taxonomies.