No Gravatar

Des de socpetit.cat ens arriba aquest article que reproduïm a continuació:

La professora Núria Fusté Massana feia un temps que treballava a l’escola Laia, al barri de Sant Andreu, quan, tot just fa un parell de setmanes, el centre va decidir tancar la línia d’educació secundària obligatòria. El resultat va ser el seu acomiadament, també el dels seus companys de professió, i el de 73 alumnes d’ESO que ara s’hauran de buscar una nova escola on poder seguir els seus estudis.

Davant d’aquesta situació, Núria Fusté no es va quedar de braços plegats i va decidir fer alguna cosa innovadora, quelcom que li permetés recuperar la feina per la que sempre ha viscut i que des de sempre ha desitjat, ser professora d’ESO.

Amb empenta, coratge i originalitat, però sobretot confiant en el seu talent per l’ensenyament, va penjar, tot just fa una setmana, el seu vídeo-currículum a YouTube. Allà explica les seves qualitats com a persona, com entén l’educació i com la posa en pràctica, i finalment quin és el seu repte professional.

Demà farà una setmana que el vídeo està rondant per internet i ja l’han vist prop de 4.500 persones. El millor de tot, però, és que ja ha rebut unes quantes ofertes de feina per tornar a treballar ben aviat.

Sens dubte, una iniciativa diferent i totalment efectiva!
Això és el que té estar-se 15 anys ‘fent galetes’…”


El vídeo no té desperdici , em pregunto per què els primers que no poden donar-li feina és el nostre Departament d’Ensenyament, professionals així són el que necessita el nostre sistema educatiu per sortir endavant, gent que, com la Núria d’una crisi en fan una oportunitat.Sabent que ja deu haver trobat feina és hora d’emplaçar al Departament per a que deixi les tisores i inverteixi en personal de qualitat del qual n’estic segur estan ben farcits els nostres instituts.

Extret/Extraído/Extracted de/from http://socmestre.blogspot.com