No Gravatar

Dintre del nostre llistat i mapa de les #retalladesedu hem rebut una de Montmeló que fa esgarrifar.És tan extensa que hem decidit dedicar-li un article complet i publicar el resum a la llista.Donat que a Montmeló hi ha dues escoles públiques o bé és l’Escola Pau Casals o bé és l’Escola Sant Jordi .Les posarem les dues al mapa de les retallades.En cas que una no sigui si us plau comuniqui’ns-ho que encantats i públicament rectificarem.Aprofitem per recordar-vos que teniu a la vostra disposició un formulari (dintre de l’app també hi és) amb el que fer-nos arribar la vostra retallada.

“Holaa!!
En aquests moments i davant del dia de Sant  Jordi de demà la cosa a l´escola està així: 2 mestres que no hi seran: una s´ha de fer proves mèdiques i l´altra està de baixa però no se l´ hi ha cobert de moment… Ens han enviat una mestra substituta perquè a  una altra mestra l´hi han donat 45 dies de baixa!!(quina sort que ens han enviat algú) . Disminució d´ hores de feina i, per tant retallada del sou ) de la TEI i l´Administrativa del Centre amb la mateixa feina per fer.No podem  fer reforços, desdoblaments i si resar perquè ningú més es posi malalt (que recordem que és un dret). Nens que tenen cada hora una mestra diferent )perquè no hi ha més personal) que dedica les seves hores de fer altres classes a cobrir classes sense mestres deixant de banda també l´E.Especial, Aula d´Acollida o d´altres. Dificultats serioses per poder treballar amb una certa “”normalitat””. Reducció d´hores i sou de les senyores de la neteja (si el cole està brut sempre podem netejar nosaltres o els nens), falta de pissarres digitals que aquest curs no s´han enviat a C.Mitjà per les retallades tot i que hem de treballar les TIC???, disminució quasi total de cursets de formació i això si, hem d´estar formats per…tot. Pares que reclamen la 6a.hora com a la concertada sense saber o sense adonar-se´n del que està passant, estrés per part del professorat que pateix més per veure com es distribuiran les classes i a on posarem als nens si amplien la ràtio ja que a les classes que tenim NO HI CABEN MÉS ALUMNES (i l´ensenyament ha de ser de qualitat, això si!!), neguit per no arribar a tot (per molt bona fe que tinguem), ganes de seguir fent coses pels nens i manca de recursos materials i personals,…reducció de diners per la pública. Pensar de què “”podem prescindir”” (no sé jo…paper, llapis,…) quan ens manquen fins i tot cadires i taules i els nens ja no van per mides sinó per les cadires i taules de que disposem. Biblioteca i Aula de Psicomotricitat anulades per obertura de 2 classes noves que han obligat a  fer desaparèixer espais comuns. Pares que reclament més hores d´atenció individual pels seus fills  (no hi ha més hores…) ja que, com és natural, tots pensen en els  seus.
El nostre dia de Sant  Jordi tindrà regals de premis literaris (hem hagut de revisar si podíem comprar llibres per regalar als guanyadors) i rebuscar a l´escola per veure si en teníem en condicions. Material per fer tallers a la tarda amb allò de “”no tenim diners””, reubicació de tots els mestres,…
Ensenyament de qualitat, si senyors!!
I la tristor infinita de que això seguirà així i pitjor…”

Qui diu que no hi ha retallades? Com s’atreveixen a dir-li ajustos? Estem segurs que amb el sou de la consellera i d’altres alts càrrecs del govern no podríem arreglar una mica aquesta situació?

Extret/Extraído/Extracted de/from http://socmestre.blogspot.com

To the official site of Related Posts via Taxonomies.